Projekt: Nørremarken By Night 2011

Projektansvarlig: Seleme Incikli

Bevilliget beløb: 15.000 kr.

 

 

Formålet med Nørremarken By Night er at samle alle foreninger, institutioner og virksomheder i Nørremarken til et fælles arrangement i Nørremarkscentret – under navnet ”Nørremarken By Night, (NbN)”. Samt tilbyde en uforglemmelig kulturdag for alle Vejles borgere.

Vejle Ungdoms- & Kulturforening (VUKF) har som initiativtager, arrangeret NbN for første gang i 2008, hvor formålet var at samle alle interessenter fra området til et kultur arrangement, for at skabe et fællesskab i Nørremarken – Nørremarkens ånd. 

Nørremarken By Night har været en succes de seneste tre år, hvor alle foreninger og institutioner, et par virksomheder, og mere end 900 beboere fra området deltog i. Arrangementet har skabt et fællesskab i Nørremarken, samt mulighed for samarbejde mellem foreninger og institutioner – da man er fælles om arrangementet, planlægningen, udførelsen samt evaluering.

 

 
Som de tidligere år, satser vi på Nørremarkens / Vejles egne ”talenter”, og inviterer lokale entertainere, musikere og dansere, så vi kan få vist vores egne ressourcer og give dem mulighed for at folde sig ud. Her er der blandt andet Vejle Ungdoms- & Kulturforeningens dervish gruppe, ethnicDance, Nørremarkskolens og Nørremarkensfritidscenters  teater/danse gruppe, der vil vise dans og teater fra de forskellige nationaliteter. Vi inviterer også en klovn, der kan bruge tid på de helt små. ”Freeway” vil også optræde gratis, for at synge et par numre fra deres nye CD, der lige er udkommet.

 

 

 

Kontaktperson: Akif Ünlü, info@vukf.dk

 

Kirketorvet 22, 7100 Vejle